1182 Budapest Királyhágó út 73. Debrecenben is.

Splendid hyaluron pen

AZ EREDETI SPLENDID® FILLAIR HYALURON PENNEL LEHETŐVÉ VÁLT AZ AJKAK VOLUMEN NÖVELÉSE ÉS RÁNCTALANÍTÁS TŰ ÉS FÁJDALOM NÉLKÜL

HOGYAN MŰKÖDIK?

Az eredeti Splendid® FillAIR hyaluron pen sűrített levegő segítségével, előre meghatározott mennyiségű hyaluronsavat képes bejuttatni a bőrbe. A tűs eljárásokkal ellentétben ennél az eljárásnál a hyaluronsav egyenletesebben szétoszlatható a bőr rétegei között. A beavatkozás után, a kezelt területtől függően akár már egy napon belül nem látható külsérelmi nyom, viszont az eredmény azonnal észrevehető. Az eredeti Splendid® FillAIR hyaluron pen használata rendkívül egyszerű, maga a toll kézreálló, könnyű, emellett a megjelenése is megnyerő.
Modern, elegáns formatervezése mellé már csak extra a 24 karátos arany bevonat!

A hyaluronsav a bőr és a kötőszövet alap építő eleme, neki köszönhető a bőr hidratáltsága és az arc kontúrjának megtartása. Szervezetünk hyaluronsav tartalma a kor előrehaladtával csökken.
Az eredeti Splendid® FillAIR hyaluron pen segítségével bejuttatott speciális hyaluronsav nagy mennyiségű vizet képes megkötni, így tölti fel az ajkakat, a mély ráncokat és hidratálttá teszi a bőrt. A kezelés egyaránt alkalmas a ráncok feltöltésére és az ajkak volumen növelésére. A kezelés eredményének tartóssága több tényezőtől is függ, többek közt a vendég életvitelétől és a hyaluronsav típusától.

Az általában forgalomban lévő töltőanyagok, olyan hyaluronsavak, amelyek arra lettek kifejlesztve, hogy szakorvos tű és fecskendő segítségével a bőrbe injekciózza azokat. Ezek a hyaluronsavak nem megefelelőek a hyaluron pennel történő tű- és fájdalommentes ajak- és ráncfeltöltéshez, mivel nagy fokú duzzadást, ödémát okoznak, viszont, amikor az ödéma elmúlik, a duzzadás lelohad, a töltőanyagokból jóformán nem marad semmi.
Az általunk forgalmazott e.p.t.q. hyaluronsav kifejezetten a hyaluron pennel való töltés különleges kívánalmainak megfelelően lett kifejlesztve, így könnyedén jut a bőr megfelelő rétegébe, nem okoz duzzadást és szép egyenletes, tartós eredményt biztosít.

Kérdések és válaszok

 • Mennyire tartós a kezelés?

A kezelés tartóssága a hyaluron típusától függ. Az e.p.t.q. keresztkötött hyaluronsavainál 4-18 hónapot ígér a gyártó.

 

 • Van olyan hatásos a kezelés, mint amit az orvosok töltenek tűvel?

A kezelés pont ugyanolyan hatékony, mint a tűvel történő ránc- és ajakfeltöltés, csak itt az eljárásból kimarad a tű és a fájdalom.

 

 • Miért a Splendid FillAIR hyaluron pent válasszam?

A Splendid FillAIR hyaluron pen a bejegyzett, védjegyoltalom alatt álló Splendid márkához tartozik. A Splendid FillAIR hyaluron pen kipróbált, CE tanúsítvánnyal rendelkező termék, amely a megfelelő nyomatékkal adja le a töltőanyagot, valamint 24 karátos arany bevonatának köszönhetően biztosan nem allergizál.

A hyaluronsav szerepe

Fontos információk, amit feltétlenül tudnod kell.

A hyaluronsav a bőr és a kötőszövet alap építő eleme. A kötőszövet sejtközötti állománya kollagénből, elasztinból és hyaluronsavból áll. A kollagén biztosítja a bőr alap megtámasztását (a vázat), az elasztinnak köszönhető a bőr rugalmassága (a mimikai mozgások után a ráncok kisimulnak), a hyaluronsav pedig vizet raktároz, neki köszönhető a bőr hidratáltsága és az arc kontúrjának megtartása.

A kor előrehaladtával csökken mind a kollagén, mind az elasztin, mind a hyaluransav mennyisége. A hyaluronsavas feltöltés hatására az arc megfiatalodik.

A bejuttatott hyaluronsav 10-szeres mennyiségű vizet képes megkötni, így kitölti a ráncokat és hidratalttá teszi a bőrt.

Kinek ajánlott a hyaluronsavas kezelés?

Minden olyan 25 év feletti nőnek és férfinak, aki egy természetes, biztonságos eljárassal szeretné megőrizni fiatalságát vagy korrigálni apróbb szépséghibáját.

Hány kezelésre van szükség?

Természetesen minél kevesebb a meglévő ránc az arcon, annál kevesebb. Ezért már akkor érdemes elkezdeni, mielőtt megtörne a bőr és a felszín alatt átrendeződnének a kollagén rostok.

Milyen gyakran szükséges ismételni a kezelést?

A bőr alá bejuttatott hyaluron készítmény 8-18 hónap alatt szívódik fel. Az első ismétlést általában érdemes legkésőbb 3hó elteltével elvégezni, majd egyre ritkábban van rá szükség. Minél többszőr töltünk egy területet, idővel annál nagyobb mennyiségű hyaluront lesz képes megtartani a szervezet. Ezért indokolt a többszöri rátöltés. Egyre több és több hyaluron tud majd megmaradni az adott területen.

Ha egyszer elkezdem, akkor már mindig ismételni kell?

NEM. Ha nincs következő kezelés, annak nincs semmilyen következménye a későbbiekben. Azonban, ha meg szeretnénk tartani az elért eredményt, akkor érdemes legfeljebb fél évente vagy évente a korrigálásokat elvégezni.

Hogyan történik, mennyi ideig tart a kezelés?

A kezelés (az érzéstelenítést követően) maximum 10 percet vesz igénybe, utána vissza lehet térni a napi teendőkhöz.

Mik a kezelés előtti teendők?

 • A kezelés előtt kerüljük a fájdalomcsillapító gyógyszerek (különösen az Aspirin) szedését.
 • Ha van herpeszre hajlam, érdemes a kezelés előtt 2 nappal megkezdeni a telvirán kapszula kúrát.
 • Fontos, hogy tájékoztassatok az érintett területen minden előző beavatkozásról.

Mik a kezelés utáni teendők?

 • Kerüljük a kezelt terület fogdosását, nyomogatását. Fontos a megfelelő higénia a töltést követő pár napban.
 • Pár napig ne sportoljunk es kerüljük a nehéz fizikai munkát.
 • Kozmetikusnál 3 hetig NE maszíroztassuk az arcunkat és ultrahang kezelést se kérjünk.
 • Extrém hideg és meleg ill. a napozás és a szolarium is kerülendő a kezelést követő 3 hétben.
 • Gondoskodjunk a megfelelő folyadékbevitelről, illetve vitaminpótlásról, C-vitamin, D-vitamin, Kollagén, hyaluronsav kapszula.
 • Vízelvonó szerek fogyasztását néhány napig mérsékeljük, mellőzzük, mint például koffein tartalmú italok, teák, alkohol, dohányzás.

Mik a lehetséges szövődmények?

A kezelt területen kialakulhat duzzanat, haematoma, fájdalom, viszkető érzés, piros vagy fehér folt, elszíneződés, csomóképződés. Ezek a tünetek rendszerint 1-2 nap alatt rendeződnek. Az anyagnak körülbelül 2 hétre van szüksége, míg elnyeri végleges formáját.

Kapcsolat / Időpontfoglalás