1182 Budapest Királyhágó út 73. Debrecenben is.

Lézer terápia

Lézer terápia

I.Lézeres tetoválás eltávolítás (kozmetikai/test tetoválás)

Elrontották a tetoválását?

Vagy megunta, megbánta?

Van megoldás!
Eltüntethetőek bőréről a nem kívánt tetoválások!

Kinek ajánott?

 • ha elrontották tetoválását
 • ha megunta vagy új tetoválásra vágyik és csak egy adott részlet vált feleslegessé
 • ha nem sikerült jól kozmetikai tetoválása
 • ha nem szimmetrikus tetovált szemöldöke, vagy szájtetoválása
 • ha szívesen megválna egy meggondolatlanul készített ábrától, felirattól

Miért a lézeres tetoválás eltávolítást válassza?

Szalonomban a legkorszerűbb technológiát alkalmazom. Kombinált módon végzem a tetoválások eltávolítását, InSkin biokémiai módszerrel illetve Dermway I. Q-kapcsolt Nd YAG tetoválás eltávolító lézerrel. Ma már bármilyen színű tetoválás hegmentes eltávolítása lehetséges.

Előre nem megjósolhatóan, de általában a tetoválás 5-8 kezeléssel nyomtalanul eltűnik. Bőre újra egységes színű lesz. A módszer a tetoválás részleges eltüntetésére is alkalmas, tehát az elrontott részek is javíthatóvá válnak. Bármely testrészről, bármilyen színű tetoválás eltüntethető.

Hogyan zajlik a lézeres tetoválás eltávolítás?

A tetoválás során a bőr alá juttatott festékszemcsék -mint minden idegen anyag- eltávolítása a szervezetből a falósejtek feladata. A festékszemcse jóval nagyobb, mint a falósejt, így azt nem tudja bekebelezni és eltávolítani a bőrből. Tehát emiatt a tetoválás, ha az idő múlásával valamit halványodik is, de életünk végéig megmarad.

A lézeres kezelés lényege, hogy a lézersugár elnyelődik a festékszemcsében és apró darabokat “robbant” le belőle, melyet a falósejtek már el tudnak szállítani. A lézersugár először a bőrfelszínhez közelebbi festékrétegben fejti ki hatását, mintegy három hét alatt ez a réteg eltűnik. Ezután tudunk a következő kezeléssekkel egyre mélyebbre hatolni, míg a nem kívánt tetoválás felszívódik.

Mennyire kellemetlen a kezelés?

A beavatkozás kicsit kellemetlen lehet, de messze nem annyira, mint maga a tetoválás készítése.

Mennyi ideig tart a kezelés?

Egy-egy kezelés időtartama a tetoválás méretétől függően 5-30 perc is lehet.

A kezelések száma függ*

 • a bevitt pigment fajtájától
 • a tetoválások számától
 • a tetoválás mélységétől
 • a tetoválás színétől

*Ezen okok miatt lehetetlen előre fix kezelésszámot jósolni!

Mennyi idő a felépülés?

A kezelések között be kell tartanunk a bőrregenerációs időt, ami bőrtípustól függően:

 • Lézeres tetoválás eltávolítás esetén: 5-10 hét is lehet.
 • InSkin Biokémiai eltávolítás esetén: 3-4 hét.

II.Lézeres Carbon –peeling

Avagy pórus összehúzás és gyulladáscsökkentés egy speciális eljárással

A problémás bőr kezelése mindig nagy kihívás egy kozmetikus életében, ezért kerestem mindig valami új és hatásos módszert, ami reményt adhat sok-sok tini és annál is több felnőtt vendégem számára. Mivel a Q-kapcsolt Neodinium lézerek már rendelkezésemre álltak tetoválás eltávolítás és körömgomba kezelés szempontjából, adódott a kérdés, van-e bármilyen más kezelési repertoár, ami ugyanolyan bámulatos eredményeket produkál, mint fent említett kezelések.

Mi is ez az eljárás tulajdonképpen, kiknek és milyen célból ajánlható?

A neodinium lézerekhez kapható speciális csiszolású szűrő felhelyezése után egy vékony rétegben felvitt carbon-krémet applikálunk a vendégünk bőrére, majd teljes körű biztonsági intézkedések és szemüveg viselete mellett az adott területet lézerfénnyel kezeljük. A kezelés során a vékony rétegben felvitt szén alapú nanotechnológiás krém, teljesen eltűnik. A teljes folyamat lényege a fény adszorpció-elnyelődés. A szén-részecskék a lézerfénnyel találkozva „felrobbannak” behatolnak a pórusokba ott pedig gyulladáscsökkentő és faggyúmirigy tevékenység gátló hatással szüntetik meg a zsíros és problémás bőrt. Azonnal hatásként a pórusok mérete csökken, zsugorodik, simává és egyenletesebbé válik vendégünk bőre. Finom hámlás követi a kezelést, ami biztosítja a bőr megújulását. A Carbon-peeling rendszeres használata normál bőrű vendégeink esetén kollagén –stimuláló, regeneráló, bőr rugalmasságot biztosító. Csökkenti a hegesedéssel járó aknék kialakulását, kialakítva az egészséges szaru képzést.

A kezelésről és utókezelésről:

A kezelés előtt bőrtípusnak megfelelő arctejjel és tonikkal történő lemosása után a már említett carbon-krémet felkenjük a kezelendő területre és biztonsági intézkedések mellett megkezdjük a kezelést. A kezelés maximum 15-20 perc. A kezelés után nyugtató pakolást helyezünk fel, majd a pakolás eltávolítását követően, fényvédő krémet rakunk a kezelt területre befejezésként. A kezelés fájdalom mentes, gyors és 4 kezelés után –amit 2-3 hét alatt szükséges elvégezni -(3-4 naponta esedékes vagy hetente!) folyamatosan javuló bőrt kapunk. A kezelést ún. fenntartó kezelésekkel (2-3 havonta) kell megerősíteni. A 3-4 kezelés után megakadályozza új aknék, komedók képződését és a meglévő gyulladásokat is normalizálja.

Kapcsolat / Időpontfoglalás

Írja be az eredményt a küldéshez*