1182 Budapest Kiràlyhàgó út 73. | 4031 Debrecen, István út 95.

Sminktetoválás

Sminktetoválás Kislexikon

Milyen előnyei vannak a sminktetoválásnak?

Ismerős a helyzet, mikor minden reggel ceruzával, vagy porral próbálod meghúzni szemöldököd ideális ívét, de sosem sikerül egyformára?

Ismerős mikor a szemöldök szőr hiányosságainak helyi pótlása után, nap végére elüt a szín, vagy egy eső, izzadás, sport, vagy szauna után barna pacaként folyik alá a sminked?

Ismerős, mikor a szemceruza balesetek esetében előfordul le és felkenődés? Ki akarna alul-felül elkenődött sminkkel utcára lépni!?

Ismerősek a rúzsbalesetek? Gondolj csak az összekent fogakra, melyekkel bátran mosolyogsz, vagy a kínosan foltos csészékre, poharakra, vagy a kedvesed ingére?

Van mindezekre megoldás! Választd te is a tartós sminktetoválást!

Milyen sminktetoválás típusok vannak?

Mára számos lehetőség adott a szemöldök, a szemhéj és a száj területét érintő sminktetoválás készítésére.

1. Szemöldök tetoválás típusai

 • Hagyományos satír technika
 • Por hatású szemöldök tetoválás
  • Powder szemöldök – lágyabb a hagyományos satír technikánál de karakteresebb a soft powder technikától
  • Soft powder szemöldök – lágyabb technika mint a powder szemöldök, átmenet a powder és ombre szemöldök típus között
  • Ombre szemöldök – nagyon finom lágy technika, szinte észrevehetetlen

A por hatású szemöldök, nem más, mint a Satírozás újra gondolva, lágy, finom, természetes hatású szemöldök

A por hatású szemöldök a legújabb trend a sminktetoválások körében! A sminkelésben már évek óta hódít ez a stílus, és most végre tartósan is elkészíthető illetve viselhető. Gyönyörű ív, enyhén hangsúlyos szemöldök, melynél a szemöldök első része világosabb, kevésbé hangsúlyos, ezáltal nem kelt szigorú és természetellenes hatást. Finom színátmenettel készül, gyógyulás után púderes hatást kelt, nagyon népszerű lesz azok körében, akik természetes hatású, de tartósabb megoldásra vágynak a szemöldök tetoválásban. Ahogy más technika, úgy ez is többféle stílusban, erősségben is elkészíthető! (Powder/Soft powder/Ombre szemöldök)

Akkor ajánlom a por hatású szemöldök tetoválást, ha

 • sminkelt vagy karakteres hatású szemöldökre vágysz
 • szereted, ha szemöldököd látványos, kissé rajzos hatású
 • nagyon ritkás vagy hiányzik a szemöldököd eleje vagy a vége
 • évek óta ceruzával rajzolod reggelente
 • régi kifakult stíros szemöldöködet szeretnéd szebbé alakítani
 • már próbáltad a szálazott szemöldököt, de kevésnek érezted

 

2. A szemhéj tetoválás

… a nők egyik legjobb befektetése
Ugye már gondoltál rá, de valami visszatartott?
 • Szereted ha hangsúlyozva van a szemed?
 • Viszont szívesen megspórolnád a mindennapos ceruzás mozdulatot, mert újból és újból meg kell csinálni?
 • A nap végére pedig elmosódottá válik a kontúrvonal?
 • A szemhéjad rálóg a szemedre és a szépen meghúzott tusvonalból pár óra múlva egy maszatos folt lesz?
 • Sokat könnyezik a szemed?
Válaszd a tartósságot -ismerd meg az igazi megoldást, a legprecízebb szemhéj tetoválást!

A szemhéj tetoválás típusai

 • egy finom szempillatő sűrítéssel, a pillák tövébe húzott lehelet vékony, fekete vonal betetoválásával szinte észrevehetetlen módon emeli ki a tekintetet.
 • szempillatő sűrítés vékony tusvonallal, kombinálva alsó tusvonallal
 • Ha sokat használsz fekete szemceruzát, vagy szemhéj tust, akkor választhatod akár a vastagabb, felső szemhéjvonalat, egy alsó vonallal kombinálva.
 • Ha különlegességre, egyediségre vágysz, akkor a füstös szemhéjsatírt ajánlom, mellyel teljesen elhagyható a szem mindennapos sminkelése.

 

3. Ajak tetoválás

Fakónak érzed a vonásaidat?
Zavar, hogy aszimmetrikus a szád?
Szeretnél teltebb hatású ajkat?
Gondoltál már a sminktetoválásra?

Az ajak típusai

  • félsatír sminktetoválás, ha a nagyon természetes hatást részesíted előnyben, vagy a természetes ajak színedet csak néhány árnyalatnyi különbséggel színeznéd újra. Az alsó és felső ajak területének a fele van pigmentálva, nincs éles határvonal, befelé halványodik. Csak olyan színekkel készíthető melyek harmonizálnak a saját szájszínnel, tehát nem nagyon sötét színek. Vékony ajaknál kevés a félsatírozás, normál vagy teltebb ajkon mutat igazán.
  • A teljes ajak satír sminktetoválás is lehet nagyon természetes, ám sminkeltebb, rúzsozotabb hatású is. A száj teljes felülete satírozva van, ezért használható a leghalványabbtól a legerősebb színig bármilyen árnyalat. Vékony ajkúaknak ez az ideális, mert nagyobb hangsúlyt kap az ajak a teljes színhatástól. Teltebb színnel a sminkelt, rúzsozott hatásra vágyóknak is ideális.

MIÉRT ÉRDEMES ENGEM VÁLASZTANI?

Nem én vagyok a legolcsóbb: Nem is törekszem rá. Az élvonalbeli termékek, gépek, eszközök és valóban művészi sokoldalúan képzett és fejlesztett tudás soha nem tud részt venni az árversenyben, ám annál inkább a minőségben!

Technológia háttér: Ellenőrzött minőségű termékekkel dolgozok, illetve az egyik legbízhatóbb professzionális sminktetováló csúcskészüléket használom.

Garanciális hattér és törzsvendég program: a tetoválást követően minden vendég kap egy garanciakártyát, melyen rögzítve van a soron következő kedvezményes tetoválásának frissítési időpontja, és amellyel teljes felelősséget és garanciát vállalok az általam végzett sminktetoválásokra.

Vendégnyilvántartó rendszer: mely arra szolgál, hogy nyomon követhetővé válik az általam elkészített tetoválások pigment típusai, a tű használat, a tetováláskor bevitt pigment mennyiségek,  illetve a tetoválás elkészítési, és korrekciós időpontok.

Minősített szépségipari szakember: Első magyar minősített szépségipari egyesület nyilvántartott tagja vagyok. Ahol a minőség garancia megjelenik egy helyen.

Hogy miért döntöttem piacvezető csúcskészülék a BomTech i-touch S sminktetováló gép mellett ?

*Mert ez a tetováló gép profi sminktetoválóknak készült. Azoknak, akik nemcsak munkának, hanem hivatásuknak tekintik a szakmájukat.

*A piacon egyedülálló módon állítható a tűmodul bőrbe hatolási mélysége, így elkerülhető, hogy mikropigmentálás során a festékek túl mélyre kerüljenek. Ezáltal valós színeket kaphatunk. Nem várható szín módosulás.

*Más tetováló gépekkel szemben, egyenletesen, varrógép szerűen üti be a festék pontokat. Kíméletes és nem szakítja fel a bőrt, és nem gyógyul hegesen tetovált terület.

*Mert 17-féle tűmodul egység rendkívül magas alkotói szabadságot biztosít, minden technikához, minden területhez megtalálom a számomra legtökéletesebb egyszer használatos higiéniai modult.

*Célom, a piac igényeit maximális szinten kielégíteni, és figyelembe venni, hogy a munkámat a legnagyobb odafigyelés mellett profi eszközökkel és alapanyagokkal végezzem.

*Azt gondolom, hogy egy tökéletes sminktetoválás elkészítéséhez három fontos dolog szükséges:
1. profi sminktetováló gép,
2. jó minőségű festék,
3. folyamatos továbbképzések.
Ha ez a három dolog megvan, akkor a siker garantált.

*Én azért döntöttem a BomTech i-touch S gép mellett, mert egyenletes a festékadagolása, a tűnek nincs oldalirányú kilengése, és a bőr irritáltsága is minimális munka közben. Két kezelőegység tartozik hozzá, ami lehetővé teszi a párhuzamos munkát, tetoválás alatt nem kell a modul egységeket állandóan cserélgetni.

*Ez a gép nemcsak megjelenésében impozánsak, hanem a tudásuk is lenyűgöző.

*Ezzel a piacvezető csúcskészülékkel nem csak fajdalommentes munka készíthető, hanem álom vele dolgozni, mert a segítségével minden új technika tökéletesen kivitelezhető.

*Olyan a gép, mintha a kezem folytatása lenne, és papíron egy rotring ceruzával rajzolgatnék. A sebességet, tűmélységet és a dőlésszöget változtatni lehet. Ami számomra a legfontosabb.

“Ha nem éred be kevesebbel és elengedhetetlen szempont számodra a minőség, akkor a legjobb helyen jársz! “

Mit jelent a korrekció?

Erre legkorábban a tetoválás elkészítésétől 4 hétre van lehetőség, ugyanis ennyi időre van szükség a bőr regenerálódásához, a pigment beépüléséhez. A korrekciónál a hiányzó, kieső, vagy halványabb részeket újra pigmentálom, hogy tartósabb és tökéltes legyen az eredmény. Egyszeri alkalommal 5.000 Ft, és 3 hónapon belül vehető igénybe. Minden vendégemnek biztosítom az egyszeri korrekciót 3 hó belül, viszont lemondás esetén nem tudom garantálni, hogy ezen időszakon belül még egy időpontot tudok adni. A korrekció nem tartalmazza az új szín és forma elkészítését.

Mit jelent a tetoválás frissítése?

Lehetőséged van a meglévő tetoválásod kedvezményes frissítésére, ami a meglévő forma új pigmentálását jelenti, amennyiben nem kell új formát rajzolni. 15 hónapon belül 20% két éven belül 10% kedvezménnyel jár. A frissítés egyszeri alkalom, korrekció nem tartozik hozzá. Ha mégis igénybe szeretnéd venni úgy plusz 10.000 Ft ba kerül. Amennyiben új formát, új technikát szeretnél, akkor új ár lesz érvényes, hiszen nem a meglévő tetoválásodat frissítem fel, hanem újra tervezem és újra készítem azt.

Kérdések és válaszok sminktetováláshoz

A fájdalomtűrő képesség egyénenként változó, de két dolog biztos. A legkorszerűbb, professzionális érzéstelenítő készítményeket használom, és a professzionális gépem is kíméletes a bőrhöz.

Általánosságban elmondható, hogy a szemöldök területe a legkevésbé érzékeny, A szemhéj inkább csiklandozó, viszkető érzést kelt, hiszen a pillák tövében is dolgozok, de ne félj, sem pislogni, sem szemeidet nyitogatni nem lesz lehetőséged, hiszen értő kezek által lesznek lefogva ezek a reflexek. Az ajak tetoválás érzékenyebb terület, de az első vonalak meghúzását követően szinte teljesen le tudom érzésteleníteni ezt a területet is.

Másnaptól elkezdődik a hegesedés, más néven pörk képződés. Nem kell megijedni, ez teljesen normális, hiszen ilyenkor a sminktetoválás úgy viselkedik, mint egy seb, tehát heges lesz. Kérem azonban, hogy ne vakard, akkor, sem ha viszket. Ne érje víz úgy, hogy ázzon, szauna, gőz, szolárium mellőzését javasolom a pörk leeséséig.

A szemöldökre és a szájra javaslok otthoni utóápoló krémet, a szemhéjat nem szükséges kenegetni. Fogmosás természetesen megengedett. A krémet nagyon vékonyan, fülpucolóval kell felvinni a bőrfelületre, napi 3-5 alkalmommal úgy, hogy ne kenjük túl és ne szárítsuk ki! Amíg teljesen be nem gyógyul, kerülnöd kell a szikrázó, tűző napsütést is, vagy ha ez nem megoldható, mert például nyár van, akkor fényvédő krém, vagy napszemüveg használata javasolt.

Általában 3 óra hosszára kell szabaddá tenni magadat. Ebben benne van a bőr elő érzéstelenítése, lidocain tartalmú krémmel, majd következik a pontos tervezés fázisa, végül a tetoválás.

Kísérőt nem fogadunk!

Bőrtípustól, festék színtől, kortól, technikai kivitelezéstől függően, illetve területenként eltérő ideig marad bent a tetoválás.

Szemöldök

 • satíros szemöldök: 2-3-4 év
 • por hatású szemöldökök esetén: 15hó-2év

Szemhéj

 • Füstös szemhéj: 15hó-2 év
 • Tusvonal: 2-4 év

Száj

 • 3-5 évenként javasolt a színek felfrissítése

Kapcsolat / Időpontfoglalás

Írja be az eredményt a küldéshez*