1182 Budapest Kiràlyhàgó út 73. | 4031 Debrecen, István út 95.

Vendégtájékoztató

A TETOVÁLÁST MEGELŐZŐEN

Az előzetes konzultáció díja: 10. 000 Ft/terület,  ami egyben időpont foglalási díj is, amely levonásra kerül a tetoválás árából, és amely 3 hónapig érvényes.

IDŐPONT LEMONDÁSA, ÁTKÉRÉSE

A vendégnek a megbeszélt időpont lemondására, vagy átkérésére, módosítására a tetoválás napját megelőző 3 nap, azaz 72 óra áll rendelkezésére.

• Amennyiben 72 órán belül kerül lemondásra, módosításra, az időpont, úgy az 10.000 Ft/terület nem kerül további levonásra, beszámításra a tetoválás árából, és nem jár vissza. Ha a vendég nem jelenik meg az időpontjában, az időpont foglalási díj nem jár vissza és nem is kerül további beszámításra. Új időpont foglalás szükséges az új időponthoz.

• Ha 72 órán túl mondja le a vendég az időpontot, úgy kérhet új időpontot a tetoválás elvégzésére vagy más szépészeti szolgáltatásra.

A VENDÉGNEK A TETOVÁLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁSA ESETÉN

Az időpont foglalása, mivel foglalóként funkciónál, és a szolgáltatás elvégzésére irányul, így a foglalási díj nem jár vissza.

• Ha a vendég, 72 órán belül lemondta az időpontját és/vagy elállt tetoválási szándékától, de egy későbbi időpontban mégis úgy dönt, hogy mégis új időpontot kér, úgy a foglalási díja nem kerül beszámításra és az új időponthoz, új foglalási díj befizetése szükséges.

• A vendégnek van arra lehetősége, hogy a lefoglalt tetoválási időpontjában felhasználja a foglalási díját más egyéb Márku Melinda Kozmetikus és /vagy MM Sminktetováló Stúdió Kozmetikai Kft. által nyújtott szépészeti szolgáltatás bármelyikére, és amely összeget a vendégnek teljesen fel kell használnia, mivel nincs lehetőség a szolgáltatások közötti árkülönbözeti díj visszafizetésre.

• A foglalási díj át is ruházható. Az irányadó elvek az átruházásnál a korábban lefoglalt időpontok, megállapodottak, elvek és határidők.