1182 Budapest Kiràlyhàgó út 73. | 4031 Debrecen, István út 95.

Premium 3D Masszázsfotel

3D intelligens masszázs technológia

Az intelligens masszázskezek automatikusan felismerik a vállak elhelyezkedését-, felmérik a testvonalakat, ez alapján állítják be a masszázspontokat, és a masszázskezek távolságát. Egy teljesen egyedi, Önnek megfelelő masszázst fog kapni! A masszázs intenzitásának, sebességének beállításán kívül a 3D masszázs során a masszázsgörgők nem csak vertikálisan mozognak, hanem térben is, előre, illetve hátra. A masszázsnál 5 sebességszint áll rendelkezésre, és a csapkodás valamint a shiatsu masszázs esetén 5 különböző szélességi lehetőség közül választhat a masszázskezek szélességének beállításához.

Premium masszázsfotel – a professzionális “masszázsterapeuta”

Az intelligens masszázskezek hasonlóan masszíroznak, akár egy profi masszőr.

premium-3d-masszazsfotel-1

Masszázstechnikák

– Shiatsu (ujjnyomás): Megnyomkodja a fő testpontokat; A masszázs-sebesség és szélesség állítható. Ez a módszer hatékonyan enyhíti az izomfeszültséget és a merevséget, csökkentve a csigolyákra gyakorolt nyomást.

– Enyhe ütögetés/kopogtatás (tapping): A masszázsgörgők enyhén kopogtatják a hátat fel-le irányban, és serkentik a vérkeringést a teljes háton. Az enyhe kopogtató masszírozás a legismertebb és legkeresettebb relaxációs és masszázs módszerek közé tartozik.

– Gyúrás/dagasztás (kneading): Ez a módszer mélyen nyomkodja meg az izmokat, stimulálva néhány fő akkupontot. Csökkenti az izomfeszességet és a merevséget. Mi több, az állítható sebességgel Ön egyedi masszázst kaphat.

– Gyúrás + ütögetés (kneading + tapping): Kombinált alternatív masszázs az egész hát területére.

– Váll (csuklyásizom) szorítása és gyúrása (grab): A 3D masszázsgörgők által végzett masszázs pihenteti az izmokat és csökkenti a fáradtságot. A masszázs felfele irányban enyhíti a legmélyebben lévő fájdalmakat is.

– Rolling (teljes vagy részleges): Megtapasztalhatja a 3D masszázsgörgők elképesztő pontosságát. A gerince mentén futó teljes izomterület masszírozásra kerül fel-le irányban a masszírozó görgővel, mely megnyugtatja hátát.

premium-3d-masszazsfotel-2

S alakú hátmasszázs – követi a gerinc alakját, az egész hátat megmasszírozza!

A 3D görgős rendszerrel masszázskezek felfelé / lefelé / balra / jobbra / előre / hátra mozognak a nyak, a váll (csuklyás izom), a hát és derék körül. A görgők egy S alakú rendszerben mozognak, a gerinc alakját követve és ahhoz alkalmazkodva. A szélességi tartomány 6 cm-től 21 cm-ig terjedhet. Így a gerinchez nem érnek hozzá a görgők, de az egész hátat lefedhetik!

premium-3d-masszazsfotel-3

Exkluzív, prémium Gua Sha görgős talp- és sarokmasszázs

premium-3d-masszazsfotel-4
premium-3d-masszazsfotel-5

Úgy masszíroz, akár az emberi kéz által nyújtott masszázs. Az Osaka Premium fejlett masszázsgörgős technológiával rendelkezik, amely egy professzionális masszázsterápia által kínált Guasha masszázsélményt nyújt. A láb talpán lévő Yongquan pontra fókuszálva a masszázs lehet finom és állandó, de egyre erősödő is.

premium-3d-masszazsfotel-6

Légnyomásos alkar- és felkarmasszázs – az egész kar felfrissül!

Légnyomásos alkarmasszázs funkció (8 beépített légpárnával), vállmasszírozó funkció (4 beépített légzsákkal), három intenzitással. A felkar és az alkar függőleges irányú masszázsa során a masszázspárnák különböző elhelyezkedésűek, ez sokkal kényelmesebb pozíciót tesz lehetővé a felkarok számára és az alkar masszázsa is hatékonyabb lehet. A légmasszázs a kezeken 3 intenzitási beállítási lehetőséggel választható ki. A masszázsfotel az emberi kar görbületét követő légzsákokkal van felszerelve, ami egy olyan masszázst biztosít, amely teljes egészében megmasszírozza a karjait a Yangchi és Quchi pontokon. A légzsákok kiegyensúlyozott 3D összehúzódása felfrissíti karját és tenyerét. A váll légzsákos masszázsa alkalmazkodik a különböző vállszélességekhez (3 szélességben állítható), így illeszkedve a felkarhoz és a vállhoz, nyomást gyakorolva azokra.

premium-3d-masszazsfotel-7

Alsótest légnyomásos masszázsa – fantasztikus ellazulás és felfrissülés!

Hát alsó részének masszázsa (4 beépített légzsákkal), fenékmasszázs (16 légzsák), exkluzív és prémium lábmasszázs /sarok, lábfej, ujjak/ (36 légzsák) 3 intenzitással. Az alsótest légnyomásos masszázsa 3 intenzitási beállítással választható ki a fenéken és a vádlin. A különböző méretű légzsákok teljesen körbeveszik a vádlit, a bokát a talpat és a lábfejet, és egy fantasztikus hármas élményt kínálnak Önnek. Stimulálja a Xuanzhong és a Taixi akupontokat, ami tökéletes kényelmet és harmóniát eredményez.

premium-3d-masszazsfotel-8

A test nyújtása – csökkenti az izomfeszességet, és az izom- valamint az ízületi merevséget

A masszázsfotel az izomfeszesség és az ízületi merevség megszüntetésére is ajánlott, amivel hozzájárul a jó egészségi állapot fenntartásához. A nyújtást a váll, a kar és a láb masszázspárnái segítségével éri el.

premium-3d-masszazsfotel-9

Csípőlengetés – masszírozza, nyújtja, lazítja a csípőt

A csípőlengetés egy speciális csípőmasszázs, amely a medence, csípő és a far lágy, balra illetve jobbra történő mozgatásával éri el a nyújtó, lazító hatást. Enyhítheti a csípőbeszűkülést, keresztcsont-eltolódást és a gerincferdülést. Ülőmunkát végzőknek kiváló lehet! Ha ez a funkció nagyon fontos az Ön számára, érdemes inkább a Bionwell Astana masszázsfotelt választania, mert abban markánsabb a csípőlengető funkció. Míg az Osaka Premium a hátrész nagy légpárnáinak váltogatott felfújásával, addig az Astana az egymáshoz képest elmozduló dupla ülőfelülettel, és a combok oldalánál lévő nagy légpárnákkal éri el a csípőlengető hatást.

Masszázs információk

 • Vádlimasszázs

A vádlitartó masszázsgörgőkkel és légzsákokkal, valamint 8 természetes mágnessel lett felszerelve, melyek Önt kényeztetik.

 • Automata masszázsok – 1 gombnyomással kiválaszthatja kedvencét!

Válasszon egy előre beállított masszázst, s szerezzen magának egy különleges masszázsélményt. A távvezérlőn több automatikus masszázsprogram is található, amelyek különféle masszázsmódokat, különböző mozgásokat kínálnak.

 • Fájdalomcsillapító program:15 perces masszázsprogram, amely a fáradtságot is csökkenti.
 • Sportolói program: A görgős masszázsrendszer által nyújtott pontosság és csúcsteljesítmény, kombinálva a Shiatsu (ujjnyomás) masszázzsal enyhíti a fáradtságot.
 • Hát- és derékmasszázs program: A hát- és derékfájdalom enyhítésére, a csípő relaxálására koncentrál, valamint a merev izmok kilazítására és a könnyedebb testmozgás elősegítésére.
 • Komfort program idősebbek felhasználóknak: Teljes testmasszázs a nyaktól a lábujjakig, a válltól az ujjpercekig. Az egész test megmasszírozása. Egyedülálló masszázsélmény!
 • Nyak- és vállmasszázs program: Ülőmunkát végzőknek a legelőnyösebb – megdolgozza, kilazítja a nyak és a váll körüli területet, enyhíti a nyakcsigolya körüli fájdalmakat.
 • Nyújtó- és fájdalomcsillapító program – akinek fontos a külső megjelenés:Az izomfájdalom és az izommerevség enyhítésére tervezett program, nyújtja a hátizmokat, lazítja az izmokat és csökkenti a fáradtságot.

Beállíthatja a kívánt masszázsidőt

Az Ön igényei szerint, folyamatos masszázs 10-, 15-, 20-, 25-, 30- vagy 40 percen keresztül.

További funkciók, jellemzők

 • Hátmelegítési funkció – kellemes meleg érzet és hatékonyabb masszázs – enyhítheti a hátfájást

A 40-50 °C-os szénszálas infravörös hátfűtési funkció kellemesen átmelegíti hátát és enyhíti a hátfájást. Az infravörös sugárzás hullámhossza egybeesik az emberi test hullámhosszával, amely aktiválja a sejteket és serkenti az anyagcserét. A fűtési funkció kellemes érzést nyújt, mellyel tökéletesen ellazulhat. Igény esetén kikapcsolható.

premium-3d-masszazsfotel-10
 • Mágnesterápia

A vádlilégzsákokban 8 db mágnes található természetes energiával. A mágneses terápia csökkentheti a koleszterinszintet, megszünteti a szabadgyökök felhalmozódását a testben, javíthatja a szervezet immunitását. A Nemzeti Infravörös és Ipari Elektromos Termékek Minőségellenőrzési és Felügyeleti Központjainak ellenőrzése alapján megállapítást nyert, hogy a mágneses intenzitás területe 73mT, a nemzeti védelmi szabványoknak megfelelően, amelynek hatóköre 40-110mT. (mT – millitesla)

 • Zero Gravity – teljes ellazulás

A zero gravity funkcióval a fotel fekvő helyzetbe kerül. A comb és a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív. Az egyes testrészek gravitációja egyenletesen oszlik el a masszázsfotelen, hogy teljes mértékben felszabadítsa a testre gyakorolt nyomást. Olyan súlytalansági állapotot kínál Önnek, amely segíti a tökéletes kikapcsolódást.

 • Okostelefon alkalmazás – irányítsa telefonjával vagy tabletjével a masszázsfotelt

A telefonját is használhatja a masszázs szabályozásához az iRest ingyenes alkalmazásával. Zenelejátszó rendszer – hallgassa kedvenc zenéit telefonjáról Bluetooth segítségével Okostelefonjával vagy táblagépével a fotelhez Bluetooth-tal kapcsolódva vezérelheti azt. Töltse le az applikációt (“Future Class” néven szerepel App Store-ban és Google Play áruházban is; ingyenesen letölthető), és próbálja ki! Emellett saját zenéit is lejátszhatja az intelligens terminálhoz kapcsolódva audio kábellel, vagy fülhallgatóval.

 • Paraméterek

Támogatott felhasználói testsúly: maximum 130 kg

Támogatott felhasználói magasság: 150-200 cm

Megfelel a különböző felhasználói méreteknek – állítható a vállszélesség, a vádlitartó és a fejpárna

A vállnál a légzsák 3 féle szélességgel állítható. A felhasználó magasságától függően a vádlitartó szabadon hosszabbítható (akár 23 cm-rel). A masszázsfotel így teljes testmasszázst biztosíthat minden felhasználó egyedi mérete szerint.

premium-3d-masszazsfotel-11

Gyorsbillentyűk a jobb karfán és kézbe vehető LCD vezérlő. Az egyszerű kezelhetőségért.

premium-3d-masszazsfotel-12

JELENTKEZZ BE ÉS PRÓBÁLD KI A 3D MASSZÁZSÉLMÉNYT

Kapcsolat / Időpontfoglalás

Írja be az eredményt a küldéshez*